Hoppa till huvudinnehåll

Den här webbplatsen använder kakor

Svenska kraftnät använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Se sändningen i efterhand – digitalt samrådsmöte 16 juni

Tisdag 16 juni sändes ett digitalt samrådsmöte om den planerade nya kraftledningen mellan Messaure i Sverige och Keminmaa i Finland. Sändningen spelades in och finns att ta del av i efterhand på Youtube.

Sändningen börjar med en presentation av samrådsunderlaget, ungefär 20-25 minuter. Sedan följer en frågestund där Svenska kraftnäts personal svarar på frågor från tittarna.

Länk till sändningen (webblänk, öppnas i ny flik): https://youtu.be/1ZfsFrnFTnQ Öppnas i nytt fönster

Presentationen som visades under livesändningen finns att ta del av som pdf (länk:pdf öppnas i ny flik). (.pdf) Öppnas i nytt fönster

Frågor som inte besvarades under sändningen

Frågorna som vi inte hann besvara under sändningen presenteras skriftligt på projektets webbplats inom kort.

Synpunkter på förslaget

Välkommen att lämna skriftliga synpunkter på utbyggnadsförslaget märkt med diarienummer Svk 2017/298 senast 8 juli via e-post till registrator@svk.se eller med post till Svenska kraftnät, att. Matilda Björkheden, Box 1200, 172 24 Sundbyberg.

Frågor

Vid frågor generellt om projektet, eller vid frågor som du önskar få besvarade inför inlämnande av synpunkter är du välkommen att kontakta oss, se kontaktuppgifter längre ned på denna sida. Du kan också mejla oss på messaure-keminmaa@svk.se.

Har du frågor som rör det digitala samrådsmötet, välkommen att kontakta oss på Svenska kraftnät som deltog i det digitala samrådsmötet:

Jens Knutsson, projektledare
010-475 82 10
jens.knutsson@svk.se

Sara Gommel, kommunikatör
010-475 87 36
sara.gommel@svk.se

Matilda Björkheden, tillståndsansvarig
010-475 86 56
matilda.bjorkheden@svk.se

Henrik Schauman, tekniskt sakkunnig
010-475 87 58
henrik.schauman@svk.se

Tönn Arro, tekniskt sakkunnig
010-475 83 28
tonn.arro@svk.se